Beschrijving
– Hersluitbare zak
– Inhoud 100 zaden
De zaden van de Moringaboom bevatten krachtige magnetische deeltjes. Wanneer de zaden in een kom vervuild water worden geplaatst, trekken deze magneten 95% van de bacteriën, vuil, grond, chemische producten, olie, dodelijke verontreinigde stoffen en andere gifstoffen naar de bodem van de kom. Men veronderstelt dat Moringazaden op eenzelfde manier het bloed van toxinen zuivert.
Door de sterk ontgiftende werking, dient u niet te veel zaden tegelijk in te nemen. Als er te veel gifstoffen in uw lichaam vrijkomen, kunt u daar misselijk van worden.
1 tot 3 zaden over de dag verdeeld lijkt een gepaste hoeveelheid.
“Bitter in de mond, maakt het hart gezond.”
De smaak van Moringazaden is in eerste instantie bitter, maar als u er wat water bij drinkt, wordt de nasmaak zoetig, een beetje zoals de smaak van zoethout.
Hoe kun je Moringazaad eten?
Voor gebruik dien je eerst het Moringazaad te pellen. Je houdt dan een klein wit zaadje over. Je kunt dit zaadje rauw eten door het goed fijn te kauwen en dan door te slikken. Om te bittere smaak enigszins te maskeren, is het handig om hier water bij te drinken. Je kunt Moringazaad ook in een beetje olie laten “poppen”, net zoals popcorn. Ook in dit geval geldt: eet slechts een paar zaden per dag. Je kunt de zaadjes ook koken, ze toevoegen aan soep, groente of sauzen. Ook is het mogelijk om de zaadjes te malen en toevoegen aan brood- of cakemeel.
Hoe kun je Moringazaad het beste bewaren?
Het Moringazaad wordt geleverd in een hersluitbare zak. Bewaar het zaad daarin, op een droge plaats, op kamertemperatuur. Leg het zaad niet in de koelkast en vries het niet in. Als het zaad nat wordt, gaat het ontkiemen. Als je het zaad te sterk koelt of invriest, gaat het dood.
De zaden worden geleverd in hersluitbare zakken. Een zak bevat 100 zaden.